Casemanager Dementie Maarssen

 

12 december 2023

16 uur

Maarssen 

HBO-V of Social Work

Ben jij de Casemanager Dementie die de thuiswonende cliënt en zijn/ haar mantelzorger begeleidt vanaf het niet pluis gevoel tot aan opname of overlijden? Loop je warm om zaken te regelen en overzie je alles? Kom dan in contat met ons en we vertellen je graag meer. 

Casemanager Dementie Maarssen
20-24 uur per week

Je functie

Als Casemanager Dementie werk je binnen een team van 8 Casemanagers en neem je deel aan een  multi-disciplinaire team (zg Mobiel Geriatrisch Team) waarin een o.a. Specialist Oudergeneeskunde en een Psycholoog onderdeel van zijn. Je informeert, adviseert, begeleidt en coördineert, vanuit een onafhankelijke rol, de zorg- en dienstverlening bij mensen met geheugenproblemen of dementie en hun mantelzorgers. Je bent voor hen het vaste aanspreekpunt. Jouw werk richt zich op wonen, zorg en welzijn vanaf het niet pluis gevoel tot aan plaatsing in een verpleeghuis of tot aan overlijden. Je maakt met de cliënt/mantelzorg een inschatting van de hulp- en zorgbehoefte en stelt samen een hulp/zorgverleningsplan op. Soms is een luisterend oor voldoende, er kan ook een duidelijke hulpvraag zijn. Je bewaakt de onderlinge samenhang van de hulp/zorgverlening, zodat kwalitatief verantwoorde zorg geleverd wordt, vanuit de vraag en behoefte van de cliënt. 

Wij bieden

 • Een enthousiast team Casemanagers die zich inzetten voor de juiste dementiezorg en je graag verwelkomen in het team;

 • Een leuke en uitdagende baan die volop in ontwikkeling is waarin de werkdagen in overleg zijn; 

 • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 4.370,94 (FWG 50) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;

 • Direct een vast contract;

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;

 • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime scholingsmogelijkheden

 • Een vaste werkplek.


Jouw profiel

 • in het bezit van een HBO-V diploma of Social Work en daarnaast heb je de opleiding Casemanagement Dementie gevolgd (of je bent bereid deze te gaan volgen);

 • uitgebreide kennis van, en ervaring met zorg en ondersteuning van mensen met dementie;

 • Arbeidsuren in overleg; het is wenselijk dat je 16 uur per week inzetbaar bent;

 • Je hebt  goede kennis van de sociale kaart of bent in staat deze snel eigen te maken;

 • Daarnaast kun jij je duidelijk mondeling en schriftelijk uitdrukken, kun je goed zelfstandig en methodisch werken;

 • Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs B en een auto.


De Rijnhoven

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in de regio Utrecht, Harmelen, Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort/Linschoten. De medewerkers in onze organisatie zijn continu in beweging om de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren.  De Rijnhoven biedt een totaalpakket op de domeinen wonen, welzijn, zorg en/of behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de expertise die De Rijnhoven in huis heeft, werken wij met zelforganiserende (zorg)teams.


Contact

Ben je enthousiast geworden? We nodigen je uit om te solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Corlien Klijnsma via 06.4614 7273 (Casemanager Dementie). 

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met team Werving & Selectie via werken@rijnhoven.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.