Helpende

 

 

 

 

26 januari 2024

 

 

 

 

16-32 uur

 

 

 

 

 

 

Harmelen De Meern Vleuten

 

 

 

 

MBO-2

 

 

 

Ben je een kei in je vak, is zorgen je tweede natuur, wil jij werken als helpende in een zorgteam én heb jij ervaring met intramurale zorg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor verschillende teams en locaties zijn wij op zoek naar een:

Helpende

Je functie

Als gediplomeerd helpende draag je samen met het team bij aan een prettige woonsfeer. Je helpt de bewoners bij het dagelijks reilen en zeilen in een veilige omgeving passend bij de bewoners zodat zij zich thuis voelen. Dit betekent helpen bij de dagelijkse handelingen zoals persoonlijke verzorging, eten/drinken, toiletgang en dergelijke. Je hebt en houdt hierbij oog voor de individuele mogelijkheden en behoeften van onze bewoners. Verder heb je overzicht over en neem in je initiatief in de huishoudelijke activiteiten die moeten worden uitgevoerd.

Wij zijn een organisatie die constant in ontwikkeling is en dit verwachten wij ook van jou! Wij bieden jou hierin verschillende mogelijk zoals het volgen van opleidingen (bijv. BBL VIG opleiding), trainingen en cursussen maar ook kun je jezelf ontwikkelen door het vervullen van een of meerdere teamrollen. Met andere woorden jij bent een helpende die meer in zijn of haar mars heeft en je wilt dit graag verder ontdekken en ontwikkelen.

Wij bieden

  • Een leuke en uitdagende baan;
  • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 2.928,86 (FWG 25) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Een eindejaaruitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld;
  • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden;

Je profiel

  • Je bent in het bezit van het diploma helpende niveau 2 en hebt ambitie om meer te doen;
  • Daarnaast heb je ervaring met- en kennis van de verzorging en begeleiding van ouderen;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele werkinstelling en je kunt goed zelfstandig werken;
  • Tot slot heb  je gevoel voor service, ben je collegiaal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

De Rijnhoven

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in Utrecht stad (Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern), Harmelen, Woerden, Montfoort. De medewerkers zetten zich in voor de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen. De Rijnhoven biedt een totaalpakket aan wonen, welzijn, zorg en behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. Wij maken optimaal gebruik van de professionaliteit van onze medewerkers en  werken binnen de zorg met zelforganiserende teams.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.