Leerling Verzorgende IG

 

2 januari 2024

24 uur

De Rijnhoven

 

Wil jij graag in de zorg werken maar beschik je niet over de juiste diploma’s? Bij De Rijnhoven krijg je per 2 april 2024 de mogelijkheid om betaald te leren en te werken zonder volledig in de schoolbanken te kruipen. Binnen de Rijnhoven leiden wij jou graag op tot Verzorgende IG.

Leerling Verzorgende IG 


Wat ga je doen?

Wij bieden jou de kans om een werk-leer traject te starten met de opleiding Verzorgende IG - MBO niveau 3. Dit wil zeggen dat je werken & leren combineert en een inkomen hebt terwijl je wordt opgeleid tot Verzorgende IG. En dit alles gewoon bij De Rijnhoven in Harmelen.

Hoe werkt het?

De opleiding start 2 april 2024. Als leerling Verzorgende IG volg je een opleiding van 18 maanden totdat je de opleiding Verzorgende IG hebt afgerond. Gedurende deze periode ga je 1 dag per week naar De Rijnhoven Academie en werk je 2 tot 3 dagen onder begeleiding in de zorg. Je wordt binnen De Rijnhoven breed opgeleid in de ouderenzorg. De opleiding wordt gegeven door een erkende onderwijsinstelling. Je komt terecht in een klas met zij-instromers, die net als jij de overstap naar de zorg hebben gemaakt. 

Wat bieden wij?

 • Een leuke uitdagende baan waarbij jij de kans krijgt om een gratis opleiding te volgen;
 • Werken in betrokken teams die goede zorg bieden;
 • Salaris in schaal 40 volgens de CAO VVT en op basis van jouw opleiding en ervaring:
 • Een startsalaris van € 2.536,95 bruto per maand als je fulltime werkt; per uur is dat € 16,21 bruto; 
 • Plus een onregelmatigheidstoeslag;
 • Plus 5,5 uur van je lesdag doorbetaald;
 • Veel keuze in extra arbeidsvoorwaarden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wat vragen wij van jou? 

 • Je bent zorgzaam ingesteld en werkt graag samen in een team. Je hebt oprechte interesse en belangstelling in ouderen en wil graag met hen werken.  Het helpt jou om te groeien en daardoor goed voor bewoners te zorgen. 
 • Je hebt een vmbo-diploma of een overgangsbewijs dat hiermee vergelijkbaar is. Verder ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar om te werken. Je volgt 1 dag per week de opleiding ook in Harmelen. 
 • Verder kun je in wisselende diensten werken zowel overdag, in het weekend, op de avonden en tijdens de feestdagen. 

Is deze opleiding toch niet helemaal jouw ding?

Geen probleem. Het is ook mogelijk om uit te stromen met een certificaat ‘Individuele zorg verlenen’ op mbo niveau 3. In dat geval ben je ongeveer 9 maanden met je opleiding bezig. En kun je gewoon bij ons blijven werken.

De Rijnhoven

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in de regio Utrecht, Harmelen, Woerden en Vleuten/De Meern. De medewerkers in onze organisatie zijn continu in beweging om de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren.  De Rijnhoven biedt een totaalpakket op de domeinen wonen, welzijn, zorg en/of behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. 

 

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met team Werving & Selectie via werken@rijnhoven.nl. We sturen je dan uitgebreide informatie en maken vervolgens een telefonische afspraak. Daarna krijg je de gelegenheid om een meewerkdienst te volgen en een leeradvies te ontvangen. Zodat je goed voorbereid aan je opleiding begint. De opleiding start 2 april 2024.