Medewerker Welzijn

 

31 januari 2024

24 - 28 uur

De Rijnhoven breed

MBO

Ben jij ondernemend en heb jij een warm hart voor onze bewoners? Denk jij in kansen en mogelijkheden over hoe onze doelgroep zoveel mogelijk de eigen regie behoudt? Ben jij creatief en denk je out-of-the-box over welzijn? Verras jij zowel je collega's als onze bewoners en help jij mee om elke dag een goud randje te geven?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

 

Medewerker Welzijn

24-28 uur per week

Je functie

Als Medewerker Welzijn ondersteun je bewoners in hun dagbesteding. Aan de hand van een persoonlijk welzijnsplan worden activiteiten op individueel en groepsniveau georganiseerd in samenwerking met mantelzorgers, collega's en vrijwilligers. Een erg belangrijk aspect in deze functie is dat jouw werkzaamheden op diverse locaties van De Rijnhoven plaats vinden, op alle dagen van de week en soms ook in de weekenden en de avonden.

Wij bieden

  • Een leuke en afwisselende baan;
  • Het salaris is conform de CAO VVT en de inschaling bedraagt maximaal € 3.256,53 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Je profiel

  • Je beschikt over een diploma op het gebied van welzijn en maatschappelijk zorg op niveau 4 of jij hebt aantoonbare ervaring met onze doelgroep;
  • Je passie is het organiseren en bedenken van acitviteiten voor onze bewoners. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dementie en kan die kennis gebruiken om nieuwe activiteiten te ontwikkelen;
  • Samenwerken met verschillende collega's is voor jou een feest. Maar van zelfstandig een activiteitenplan opzetten en coördineren krijg jij ook energie!
  • Improviseren is jouw tweede natuur en jij beschikt uiteraard over goede sociale vaardigheden;
  • Affiniteit met sport en bewegen is een pré!

De Rijnhoven

De Rijnhoven gelegen in het centrum van Nederland, biedt een samenhangend pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden vernieuwende en professionele zorg in regio Utrecht, Harmelen, Woerden en Vleuten/De Meern.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Thirsa Bringa, Coördinator Welzijn op telefoonnummer 06-86830197. Werkdagen: ma-di-wo-vr.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij solliciteren, dan nodigen wij jou uit om snel te reageren met een overtuigende motivatiebrief en overzichtelijk C.V.. Zien wij in jou onze toekomstige collega dan ontvang jij van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Deze sollicitatieprocedure betreft een doorlopende procedure dit betekent dat de vacature ingevuld is zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Tot die tijd blijft deze vacature openstaan.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.