Zij-instromer leerling Verzorgende IG

 

3 januari 2023

20 - 36

De Rijnhoven Breed

MBO

Wil jij graag in de zorg werken maar beschik je niet over de juiste diploma’s?  Wil  jij graag betaald leren en werken zonder weer volledig in de schoolbanken te kruipen? Dan hebben wij de ideale oplossing! De Rijnhoven biedt jou de kans om de opleiding Verzorgende IG te halen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit wil zeggen dat jij werken en leren combineert en dus een inkomen hebt terwijl je wordt opgeleid tot Verzorgende IG. En hierbij maakt het niet uit of jij wel of geen achtergrond hebt in de zorg. Voel je vrij om te reageren!

Zij-instromers en leerlingen met hart voor de zorg  

Je bent op zoek naar een leerwerkplek met baangarantie  in een fijne en dynamische organisatie. Op 1 mei starten  wij met een nieuwe lesgroep voor Verzorgende IG (MBO niveau 3).
De Rijnhoven wil zowel Verzorgende IG als Helpende deze unieke kans aanbieden en daarom starten wij de opleiding voor Verzorgende IG (18 mnd) én Helpende (15 mnd) tegelijkertijd. 

Hoe werkt het dan? 

Als Leerling Verzorgende IG volg je de versnelde opleiding tot Verzorgende IG binnen 1,5 jaar. Gedurende deze periode krijg je 1 dag per week les op onze locatie in Harmelen en werk je de overige periode onder professionele begeleiding in de zorg. Je wordt binnen De Rijnhoven breed opgeleid in de ouderenzorg. De Rijnhoven biedt voornamelijk zorg aan ouderen met dementie en/of somatische aandoening. Voor meer informatie: klik hier.

Je profiel

Je wilt een bijdrage leveren aan het leven en welzijn van onze bewoners en je werkt graag samen in een team. Je hebt oprechte interesse en belangstelling in ouderen en wil graag met deze doelgroep werken. Met een open blik, enthousiasme en leergierigheid ga jij onze nieuwe collega worden.

Je bent bij voorkeur 20 tot 32 uur beschikbaar beschikbaar voor werk én school (maar 36 uur mag ook). Daarnaast ben je bereid om wat van je eigen tijd aan studie te investeren. Je kunt werken in het weekend, op avonden en tijdens feestdagen vanaf de start van je opleiding.

Deze leerwerkplek is geschikt voor zij-instromers, leerlingen en jongeren die graag een mbo- zorgdiploma willen behalen.

De Rijnhoven

De Rijnhoven biedt een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen in de wijk en op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende baan;
  • Een opleiding volledig betaald door De Rijnhoven;
  • Het salaris is conform de CAO VVT en de inschaling begint bij € 2.336,95 en loopt na meerdere jaren uiteindelijk op tot maximaal € 3.254,43 (FWG 40) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.;
  • Een bonus na diplomeren van € 300;
  • Zeer professionele en betrokken begeleiding tijdens je studie;
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Gedurende jouw arbeidscontract bij De Rijnhoven betalen wij het lidmaatschap van en de kosten van scholing voor het kwaliteitsregister V&VN;
  • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Eerst beoordelen wij jouw CV & motivatiebrief. Zijn wij enthousiast dan nemen wij contact met je op en maken wij een afspraak voor een gesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan ga je meekijken met onze zorgcollega’s om jou een goed beeld te geven van de werkzaamheden. De kers op de taart is het tekenen van je contract! Wij zijn blij om jou onze nieuwe collega te noemen.

Reageren?

We zien jouw motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk tegemoet via de button 'solliciteren'.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met team werving & selectie: Nikki Looijmans 06-33484848 of Sandra Vermeulen 06-59882330.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.